محل تبلیغات شما




Related image

Related image

Image result for ‫تصاویر متحرک روز دانش آموز‬‎
Image result for ‫تصاویر متحرک روز دانش آموز‬‎
Related image

Related image

وصیتنامه شهید ۱۲ ساله رضا پناهی

نام : رضا پناهی
تولد : ۱۳۴۹
محل تولد : کرج – در خانواده‌ای مذهبی
تاریخ شهادت : ۱۳۶۱ در ۱۲ سالگی

شهید رضا پناهی سال ۱۳۴۹ بود که در کرج به دنیا آمد. در خانواده‌ای مذهبی؛ اما بیشتر از ۱۲ سال نتوانست سنگینی تن کوچکش را بر روح بزرگش تحمل کند و به اصرار، پدر و مادر خود را راضی کرد تا سرانجام در دوازدهمین سال زندگی‌اش ابدی شود. وصیت نامه‌اش را قبل از اعزام مخفیانه در نواری ضبط کرد و در گوشه‌ای پنهان؛ که بعد از شهادتش به دست خانواده‌اش رسید.

یک‌بار، بلکه چند بار باید این وصیت نامه‌ها را بخوانیم تا بفهمیم که چطور جبهه برای بعضی دانشگاهی بود که حتی بدون گذراندن تحصیلات مقدماتی، از آن فارغ التحصیل شدند و مدرک خود را از اباعبدالله علیه السّلام گرفتند. و به راستی چه تفاوتی بین نوجوانان آن زمان ونوجوانان این عصر وجود دارد؟!!

ادامه نوشته

وصیت نامه فرمانده ۱۶ساله

شهید علی فلاح فقط ۱۶ سال داشت که فرمانده پایگاه مقاومت بسیج مسجد جامع خزانه بخارایی شد؛ او به واسطه سفارش امام زمان (عج) مادرش را راضی می‌کند تا به جبهه اعزام شود؛ این شهید دانش‌آموز به همراه ۴۵ نفر از بچه‌های محل می‌رود تا خرمشهر را از محاصره دربیاورد؛ دوستانش ماموریتشان تمام می‌شود و بازمی‌گردند اما علی می‌ماند.

شهید فلاح در نهرخین به شهادت می‌رسد و پیکرش ۲۷ سال در آنجا می‌‌ماند تا اینکه در محرم ۱۳۸۸ هدیه‌ای از امام حسین (ع) به مادرش می‌رسد؛ انگشتر، پلاک و چند تکه استخوان.

در وصیتنامه این شهید دانش‌آموز که ۳ روز قبل از شهادتش بر قلب کاغذ حک شده، آمده است:

بسم رب الشهداء و الصدیقین؛ ان الذین آمنوا و هاجرو و جاهدوا فی سبیل الله باموالهم و انفسهم اعظم درجه عندالله اولئک هم الفائزون

سلام بر مهدی (عج) و نایب بر حقش امام خمینی (ره)، سلام بر شهیدان، سلام بر خانواده شهداء، سلام بر رزمندگان، سلام بر معلولین، سلام بر مجروحین، سلام بر پدر، مادرم، خواهران و برادران عزیزم، سلام بر دوستان عزیزم و سلام بر اقوام‌های گرامیم.

ادامه نوشته

شهید دانش‌آموزی که با شناسنامه پسر عمویش به جبهه رفت

خبرگزاری فارس: شهید دانش‌آموزی که با شناسنامه پسر عمویش به جبهه رفت
مادر شهید حیدری گفت: او گاهی از جبهه نامه می‌فرستاد که خیلی سوک بود، او در نامه‌هایش از همه طلب بخشش می‌کرد و می‌گفت مادر جان، دوست دارم شهید بشوم نه اینکه به مرگ عادی از دنیا بروم، شما هم برای شهادتم دعا کن».

در جنگ تحمیلی ما و در دفاع مقدسی که کوچک و بزرگ‌مان جانانه در دفاع از آرمان و اعتقاداتمان جنگیدند و رشادت‌های کم نظیری در تاریخ ترسیم نمودند، سن و سال، اولین و آخرین فرزند و دلیل و برهان عقلی نقشی نداشت؛ بلکه آنچه ملاک و معیار بود، فداکاری، شجاعت و جانفشانی بود.

شهید حمیدرضا حیدری» از جمله شهدای نوجوانی است که علی رغم سن‌اش، آن هنگام که کام شیرین محبت علوی را در سفره مولای خود امام زمان (عج) چشید و درس بندگی را آموخت تا زندگی را علی‌وار بگذراند، انگار می‌دانست که باید از پس همه زرق و برق‌های این دنیای فریبنده گذر کند و آرزوی شهادت و رسیدن به معبود را در قنوت نمازهای نیمه شب خود جستجو کند و توشه‌ای از کمال و معنویت را دستمایه آخرت سازد. از همین روی با هنرنمایی‌اش در معرکه ایثار، شام خداحافظی را چنان سر داد تا تاج افتخاری بر سر پدر و مادر خود شود. متنی که در ادامه می‌خوانید گفت‌وگوی فارس با پدر و مادر شهید حمیدرضا حیدری» یکی از شهدای دانش‌آموز ورامین است.


شرط پدر برای جبهه نرفتن پسر

بعد از شهادت محمد، اصغر بی‌تاب جبهه بود. هر چه سعی کردم او را از رفتن منصرف کنم، نشد؛ سن کم و جثه کوچک‌اش را هم بهانه کردم، که شناسنامه‌اش را دست‌کاری کرد و برای اعزام اسم نوشت. وقتی دیدم دارم مغلوب خواسته او می‌شوم، برایش شرطی گذاشتم که فکر می‌کردم مو لای درزش نمی‌رود!

شهیدان محمد و اصغر عرب رستمی» از شهدای شهر شهید پرور ورامین هستند که پدرشان نیز افتخار حضور در جبهه‌ها را داشته و در کنار آن سال‌ها مسئول اطلاع رسانی شهادت رزمندگان به خانواده‌ها‌ را بر عهده داشته است.

حسین‌ قلی عرب رستمی» پدر شهیدان محمد و اصغر عرب رستمی» برای‌مان اینچنین روایت کرد: 

بنده 77 سال سن دارم و متولد روستای رستم ‌آباد از توابع شهر جوادآباد ورامین هستم. پس از ازدواج به شهرری مهاجرت کرده و در منطقه پل سیمان ساکن شدم. پس از 20 سال ست در شهرری، اوایل پیروزی انقلاب به ورامین مهاجرت کردم. 

محمد فرزند اولم بود که در سال 1339 در شهرری به دنیا آمد. تحصیلات ابتدایی را در مدرسه ابن‌سینا گذارند و پس از مهاجرت به ورامین، مقطع راهنمایی را در مدرسه شهید رجایی ادامه داد. با تأسیس بسیج جزو اولین افرادی بود که به عضویت پایگاه بسیج مهدیه کارخانه قند ورامین درآمد.

ادامه نوشته

دانش‌آموز شهیدی که با کتاب‌های درسی‌اش تفحص شد

در منطقه فکه پیکر شهید 16 ـ 17 ساله‌ای را پیدا کردم که زیر لباسش برجسته بود؛ وقتی دکمه‌هایش را باز کردم یک کتاب و دفتر زیر لباس گذاشته بود. کتابى که 10 سال تمام، با شهید همراه بوده است، کتاب فیزیک بود.

یکى از روزها، در منطقه عملیاتى والفجر یک» در ارتفاع 112 فکه، محورى که نیروهاى گردان خندق لشکر 27 حضرت رسول صلى‌الله علیه وآله وسلم، عملیات کرده بودند، صحنه بسیار عجیبى دیدم که برایم جالب و تکان دهنده بود.

از دور پیکر شهیدى را دیدم که آرام و زیبا روى زمین دراز کشیده و طاق باز خوابیده بود؛ سال 72 بود و حدود 10 سال از شهادتش مى‌گذشت؛ نزدیک که شدم، از قد و بالاى او تشخیص دادم که باید نوجوانى باشد حدود 17 - 16 ساله.


شهیده زهرا تركمن

زهرا عكس امام (ره) و یك گلبرگ محمدی را در دفترش نگهداری می‌كرد

خواهر شهید دانش‌آموز زهرا تركمن» گفت: زهرا همیشه عكس‌های امام خمینی (ره) را همراه یك گلبرگ محمدی در هر صفحه از دفترش نگهداری می‌كرد اما من هیچ وقت نتوانستم راز این كار او را بفهمم.

هفتمین فرزند خانواده محمود تركمن در سال 1348 در اسلام‌آباد كرمانشاه دیده به جهان گشود؛ پدر و مادر این خانواده مذهبی زیباترین نام یعنی زهرا» را بر این دختر نهادند. زمانی كه زهرا» 9 بهار از عمرش را درك كرد، مادرش برای او چادری سفید با گل‌های صورتی دوخت و مهمان غریبه و نامحرم به خانه زهرا می‌آمد، او چادر گلدار صورتی را بر سر می‌كرد و مانند فرشته‌ای كوچك به استقبال مهمانان می‌رفت.
فاطمه تركمن خواهر شهید دانش‌آموز زهرا تركمن» با بیان خاطرات خواهر كوچكترش اظهار می‌دارد: زهرا دارای هوش فوق‌العاده‌ای بود؛ وی در انجام واجبات دینی اصرار داشت و در جلسات قرآن شركت می‌كرد كه نسبت به كودكان هم سن و سالش زودتر از همه قرآن را فرا گرفت.


زندگینامه دانش آموز شهیده سهام خیام



 

(( بسم رب الشهدا ء و الصدیقین ))

زندگینامه ونحوه ی شهادت دانش آموز شهیده سهام خیام

                    مقدمه :

            این گناه نسل جوان ما نیست كه دختر كوچك سرزمین خود را نشناسد، او شاید اگر نام سهام خیام» را بشنود، تصور كند نام یكی از دختران كشورهای فلسطین و لبنان را شنیده است! این گناه ماست كه سهام خیام را درست پس از شهادتش در شهر اشغالی هویزه جاگذاشتیم و نتوانستیم  اسطوره های پایداری و مقاومت كشورمان را به كسانی كه بعد از آنها می آیند معرفی كنیم.  سرزمین ایران قهرمانانی دارد كه مفهوم حقیقت اند و حقیقت وجود ما زنده به حقیقت حماسه آنان است.قهرمانانی چون بزرگمردان كوچك خرمشهر، محمدحسین فهمیده و بهنام محمدی كه با مداد شجاعت خویش، دفترچه خیال دشمنان را خط خطی كردند؛ و شیر نی پیرو مكتب زینب(س)، چون دخترك قهرمان هویزه- سهام خیام- كه با قدرت آتشین سنگریزه های ابابیلی اش، سپاه سیاه ابرهه را مبهوت شجاعتش كرد.



رحلت پیامبرص وشهادت امام حسن مجتبی ع تسلیت

سی و نهمین سالگرد شهادت امیر سرتیپ خلبان شهید عزیزالله جعفری گرامی باد

شهادت امام سجادع تسلیت

شهید ,سال ,سلام ,كه ,شهادت ,پدر ,سلام بر ,را در ,دانش آموز ,سهام خیام ,را بر ,ادامه نوشته برچسب‌ها ,نوشته برچسب‌ها شهدای ,دانش‌آموز زهرا تركمن» ,دفترش نگهداری می‌كرد

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

fashioncrafts دبستان هیات امنایی پسرانه علامه حلی 1 دوره اول بیرجند سامانه پیامک صوتی پایاپردازش Andrew's blog contlirera بصیرت-هدایت پایگاه مقاومت بسیج امام رضا(ع) پزشکی قانونی استان کرمانشاه الكتروتكنیك مركز آموزش و آزمون بین المللی ICDL فروشگاه فایل ilfiserni